NoBeach - Luxe reizen en exclusieve vakanties

Individuele rondreizen met een exclusief en persoonlijk karakter vindt u bij NoBeach Exclusieve Reizen. Ons aanbod aan luxe reizen en exclusieve vakanties in Europa en exclusieve Verre Reizen naar Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika en Azië stellen wij met zorg samen, evenals uiteraard luxe stedenreizen, luxe treinreizen en reizen op maat. U verblijft daarbij in exclusieve, kleinschalige accommodaties en boutiquehotels. Kenmerkend voor ons aanbod zijn de lokale sfeer, persoonlijke service en ouderwetse gastvrijheid. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke dienstverlening.

Ons reisaanbod van luxe reizen en exclusieve vakanties in het noorden van Europa bestaat uit o.a. Rondreis SchotlandSint Petersburg reizen en Rondreis Noorwegen.

NIEUW zijn onze Lapland reizen naar zowel Fins Lapland als Zweeds Lapland. Deze luxe winterreizen zijn volledig verzorgd inclusief verblijf in luxe accommodaties, winterse activiteiten en halfpension of volpension. 

NIEUW is ook ons aanbod aan luxe wintersportchalets in de Alpenlanden Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

Bekijk snel onze individuele rondreizen en luxe boutique reizen in het zuiden van Europa: Rondreis Italië, Rondreis PortugalSicilië rondreis, rondreis Andalusië en luxe vakantie Griekenland.

Online zoekgemak en persoonlijke service vormen het uitgangspunt van onze werkwijze. De reizen op de website zijn voorbeelden van luxe stedenreizen, luxe treinreizen, individuele rondreizen en exclusieve vakanties en dienen als houvast om van daaruit een luxe reis optimaal op uw wensen af te stemmen. Nieuwe reisthema's op onze website zijn Familiereizen en Uitgelichte Reizen. Onze groeps - en incentivereizen vindt u onder het reisthema Groups&Incentives.

Wenst u liever persoonlijk uw reis met ons te bespreken, dan maken wij graag een persoonlijke afspraak met u op ons bezoekadres in het Coengebouw aan de Kabelweg 37 in Amsterdam. Onder het genot van een kop thee of koffie in de koffiebar bespreken we uw wensen, waarna u van ons een reisvoorstel op maat ontvangt.

ANVR, Garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds
NoBeach is aangesloten bij branchevereniging ANVR, Garantiefonds GGTO en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reisgelden. Voor meer informatie kunt u terecht bij Voorwaarden.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 10-18.00 uur op telefoonnummer: +31 (0)88 30 80 300.

Lees meer

 

Bart Robberecht, eigenaar en algemeen directeur - NoBeach reizen.

Individuele rondreizen met een exclusief en persoonlijk karakter vindt u bij NoBeach Exclusieve Reizen. Ons aanbod aan luxe reizen en exclusieve vakanties in Europa en exclusieve Verre Reizen naar Noord-Amerika, Latijns-Amerika.

Specialist in exclusieve reizen en luxe vakanties