Terug naar overzicht

Luxe rondreizen Canada door indrukwekkende natuur

Een rondreis door Canada is een rondreis door indrukwekkende natuur. Onze luxe Canada reizen zijn individuele rondreizen door West Canada met o.a. Vancouver, Vancouver Island en Yoho National Park in British Columbia en o.a. de Rocky Mountains met Banff National Park, Jasper National Park en de Icefield Parkway als hoogtepunten voor met name natuurliefhebbers.

Tijdens een exclusieve rondreis verblijft u in een mix van accommodaties, varierend van luxe hotels en boutiquehotels in de stad tot luxe resorts en rustieke natuurlodges in een national park waar soms zelfs geen televisie in de kamer staat! De enige afleiding die u hier heeft, is de natuur; hier komt u volledig tot rust.

U ontdekt eeuwenoude bossen, grillige kusten en lange stranden op Vancouver Island en kunt walvissen of zwarte beren spotten tijdens een boottocht vanaf Vancouver Island. In de Rocky Mountains geniet u van weidse vergezichten met besneeuwde bergtoppen, gletsjers en bergmeren.

Afhankelijk van de reisduur kunt u uw reis aanvullen met een verblijf in een afgelegen natuurlodge waar u grizzley beren in hun natuurlijke omgeving kunt zien of de Inside Passage boeken waarbij u langs de schitterende kust van British Columbia vaart. Wij stellen uw exclusieve Canada rondreis op maat voor u samen, wat inhoudt dat u op elke gewenste dag kunt vertrekken en ook extra nachten in Vancouver of juist in de natuur kunt verblijven.

Lees meer...