Terug naar overzicht

exclusieve rondreizen Noorwegen met verblijf aan de fjorden en natuurparken

Onze exclusieve Noorwegen reizen beginnen in Oslo of Bergen. Vanuit Oslo reist u bijvoorbeeld naar het noorden, eerst naar Jotunheimen (gletsjerpark en berggebied) en Jostedalbreen (natuurpark). Via de fjorden (Geirangerfjord, Sognefjord) rijdt u naar Bergen waar u eventueel verblijft aan het Hardangerfjord (bij nationaal park Hardangervidda). Een andere mogelijkheid is om vanaf Bergen via de fjorden en de berggebieden naar Alesund (noordelijkst gelegen Jugendstilstad van de wereld) of zelfs naar Trondheim (frisse, levendige stad) te reizen. Verder noordwaarts raden we (in de zomer) aan naar Bodö te vliegen en naar de Lofoten te gaan tijdens onze rondreis Noorwegen met Lofoten.

In Noorwegen is het aantal sfeervolle (en exclusieve) hotels dunner gezaaid dan bijvoorbeeld in Schotland. Maar door de jaren heen hebben we een zeer exclusieve selectie aan accommodaties samengesteld door geheel het land en dat maakt onze Noorwegen reizen zo exclusief! Tijdens een luxe rondreis Noorwegen verblijft u aan de fjorden, middenin de bergen of aan zee en vooral in exclusieve hotels op unieke locaties.

Onze winterreizen en noorderlicht reizen in Noorwegen bieden we aan met uniek verblijf en programma bij Tromsö, op de Lofoten of bij Kirkenes.

Lees meer...