Terug naar overzicht

luxe-reizen-Tanzania

Tanzania is bij uitstek een land voor safari's. Een land waarbij u kunt ervaren in schier onbegrensde wildgebieden te reizen. Het is eveneens een veilig en stabiel land met vriendelijke en ontspannen mensen.
De geuren, de kleuren, het licht, de vergezichten en de luchten zijn er onvergetelijk.

We kiezen in Tanzania voor een samenwerking met een lokale specialist die eigen verplaatsbare safaricamps beheert en opbouwt. De camps zijn comfortabel en garanderen dat u op stille en adembenemende plekken komt. Deze camps combineren we met luxe safarilodges.

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in heel Afrika. U kunt er met de jeep, te voet, met de boot, kano of paard onvergetelijke safari’s maken. 40% van het land bestaat uit prachtige nationale parken, waaronder bijvoorbeeld Serengeti National Park. Wereldberoemd om haar migratie van wildebeesten en zebra’s. Dit is een van de grotere wonderen van de natuur in de wereld. En de Ngorongoro Krater, de grootste caldera ter wereld met haar vele dieren, waaronder de Big Five (olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en buffel).

U kunt uw safarireizen combineren met heerlijk relaxen op verlaten paradijselijke stranden aan de Indische Oceaan of de Zanzibar Archipel. U kunt er duiken, snorkelen. Maar ook de bergen Kilimanjaro of Meru beklimmen.

Lees meer...
Er zijn momenteel geen reizen in dit overzicht