Terug naar overzicht

Luxe rondreizen Zuid-Afrika en luxe safarireizen Zuid-Afrika

Onze luxe Zuid-Afrika rondreizen laten u kennismaken met schitterende landschappen, wildlife, gastronomie en luxe accommodaties. Op basis van uw interesses en wensen stellen wij een exclusieve rondreis naar de mooiste gebieden voor u samen. Zo kunt u Kaapstad combineren met de Kaapse Wijnlanden, de Westkaap en de Garden Route of vanaf Johannesburg naar het Kruger Nationaal Park of Sabi Sands om wildlife te zien tijdens een luxe safarireis Zuid-Afrika

Een verblijf in Kaapstad is mogelijk in vijfsterrenhotels of in kleinschalige, luxe boutiquehotels met uitzicht over de stad of over zee. Voor gezinnen zijn er ook luxe appartementen met keuken, naar keuze in modern design stijl of eigentijdse chic. Vanuit Kaapstad zijn diverse privé-excursies mogelijk, bijvoorbeeld naar het Kaaps Schiereiland. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in het hypermoderne Zeitz Museum voor Hedendaagse Kunst of in de zalen en beeldentuin van de Norval Foundation. Voor de fijnproevers onder ons is een verblijf in de Wijnlanden een goede keuze. In deze wijnstreek hebben wij sfeervolle en uiterst comfortabele accommodaties geselecteerd. Vanaf Kaapstad en de Wijnlanden kunt u een luxe rondreis Westkaap maken door de Klein Karoo en langs de Garden Route.

Het aantrekkelijke van de in het oosten gelegen regio KwaZulu-Natal is dat u hier topsafari's, cultuur en strand met elkaar kunt combineren. Tijdens een luxe rondreis KwaZulu-Natal kunt u bovendien een bezoek brengen aan de Victoria Falls in Zimbabwe. 

De hoofdreden om Zuid-Afrika te bezoeken blijft voor velen het zien van wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Het meest bekende nationale park van Zuid-Afrika en een goede plek om wilde dieren te zien is het Kruger National Park. Hier zijn dan ook veel luxe lodges te vinden die ofwel een eigen privéreservaat, ofwel een directe toegang tot het park hebben. De luxe lodges liggen middenin de natuur en hebben een intieme setting veelal met privéveranda uitkijkend over de bush of waterhole en sommige zelfs met een eigen plungepool. De stijl varieert van modern design tot klassiek - en alles daartussenin.

Zuid-Afrika kent bovendien diverse malariavrije gebieden waar de Big Five kan worden gespot en waar dus ook een fantastische safari kan worden gemaakt: zeer geschikt voor een familiereis Zuid-Afrika.

Lees meer...