Terug naar overzicht

Luxe rondreizen door Zuid-Afrika

Onze luxe Zuid-Afrika reizen laten u kennis maken met schitterende landschappen, wildlife, gastronomie en luxe accommodaties. Op basis van uw interesses en wensen stellen wij een exclusieve rondreis naar de mooiste gebieden voor u samen. Zo kunt u Kaapstad combineren met de Kaapse Wijnlanden, de Westkaap en de Garden Route of vanaf Johannesburg naar Kruger Nationaal Park of Sabi Sands om wildlife te zien tijdens een luxe safari.

Een verblijf in Kaapstad is mogelijk in luxe vijfsterrenhotels of kleinschalige, elegante boutiquehotels met uitzicht over de stad of over zee. Voor gezinnen zijn er ook luxe appartementen met keuken, naar keuze in modern design stijl of eigentijdse chic. Vanuit Kaapstad zijn diverse privé excursies mogelijk, bijvoorbeeld naar het Kaaps Schiereiland. Voor de fijnproevers onder ons is een verblijf in de Winelands een goede keuze. In deze wijnstreek hebben wij sfeervolle en uiterst comfortabele accommodaties geselecteerd. Vanaf Kaapstad en de Winelands kunt u een rondreis door de Westkaap, de Klein Karoo en langs de Gardenroute maken. 

De hoofdreden om Zuid-Afrika te bezoeken blijft voor velen het zien van wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Het meest bekende nationale park van Zuid-Afrika en een goede plek om wilde dieren te zien is het Kruger National Park. Hier zijn dan ook veel luxe lodges te vinden die ofwel een eigen privé reservaat hebben ofwel een directe toegang tot het park hebben. De luxe lodges liggen middenin de natuur en hebben een intieme setting veelal met privé veranda uitkijkend over de bush of waterhole en sommige zelfs met een eigen privé plunge pool. De stijl varieert van modern design tot klassiek.

Zuid-Afrika kent echter bovendien diverse malariavrije gebieden waar de Big Five kan worden gespot en waar dus ook een fantastische safari kan worden gemaakt. Wij selecteerden een zeer luxe en kleinschalige safari lodge dat twee keer per dag privé safari's biedt in het 75.000 hectare grote wildreservaat. Hier vindt u o.a. de Big Five plus de zeldzame wilde hond en cheetah.

Lees meer...