NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Culinaire reizen

Op al onze bestemmingen bieden we reizen aan met een hoge kwaliteit op het gebied van gastronomie. Vooral in Europa voorzien we onze klanten van uitgebreide aanbevelingen voor toprestaurants. Het ultieme keurmerk voor voortreffelijke gastronomie is natuurlijk de Michelinster. Bovendien kan het ook erg spannend en verrassend zijn om juist kleine eetgelegenheden te ontdekken waar voortreffelijk wordt gekookt in een authentieke sfeer. Zo adviseren we op één van onze reizen een restaurant langs de oevers van een baai, dat is gevestigd in een voormalige visfabriek. Hoewel het er aan de buitenkant wellicht eenvoudig uitziet, zijn klanten bij binnenkomst vol lof over de levendige sfeer en de voortreffelijke visgerechten. Bij het selecteren van onze accommodaties wordt er ook specifiek op gelet dat ze beschikken over uitstekende restaurants.

Fine dining reizen

Vaak leert u een bestemming pas echt kennen door de karakteristieke gerechten en keuken te proeven. De keuken en gerechten worden gevormd door het lokale klimaat, de landbouw, veeteelt of visserij. Een land kunt u dus op een bijzondere manier ervaren door letterlijk van de lokale gerechten en drankjes te genieten. Op veel van onze reizen bieden we foodtours aan of organiseren we wijn- en drankproeverijen. Enkele voorbeelden hiervan zijn truffels zoeken in Italië, pintxos proeven in Baskenland, whisky proeven in Schotland, exclusieve paddenstoelen ontdekken in Noord-Finland en nog vele andere culinaire ervaringen.

Culinair Thema

Dit jaar zijn we gestart met het aanbieden van speciale culinaire reizen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze reizen. Maar ook op andere bestemmingen kunnen we op maat gemaakte reizen met gastronomie als hoofdthema voor u organiseren. Uw route wordt bepaald door de toprestaurants en culinaire ervaringen, in combinatie met exclusieve accommodaties. U ontvangt uitgebreide aanbevelingen per locatie wat betreft culinaire mogelijkheden, en in overleg met u worden restaurants, proeverijen en excursies gereserveerd.

Lees meer...