Terug naar overzicht

DitKanWèl!!!

Geachte bezoeker!

Onder 'DitKanWèl!!!' publiceren wij kant en klare en direct boekbare arrangementen met vertrek op korte termijn. We kiezen daarbij landen die actueel te bezoeken zijn (dus code geel of groen). Om arrangementen ook op deze korte termijn te garanderen aan klanten, hebben we kamers en diensten op voorraad. 

De arrangementen hebben derhalve vaste vertrekdata en een vaste lengte. De voorraad is niet oneindig en het kan altijd voorkomen dat een andere klant u voor is. We nemen dan áltijd contact met u op om een mogelijk alternatief te bespreken.

24-uur bedenktijd!
U ontvangt na uw boeking binnen 1 werkdag een bevestiging. Na ontvangst door u van deze bevestiging ontvangen we graag uw getekende akkoord binnen 24 uur. Pas na ontvangst van uw akkoord is de boeking definitief. Zonder akkoord vervalt uw boeking.

Zekerheid en service.
De bedoeling van deze arrangementen is, dat we u zekerheid kunnen bieden dat u daadwerkelijk de reis kunt maken die u boekt. En dat zoveel mogelijk met behoud van onze service en kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Fly drive arrangementen en reissom.
Bij arrangementen met een vlucht kan het onverhoopt zo zijn dat de uiteindelijk arrangementsprijs iets afwijkt van de gepubliceerde reissom. Dat ligt dan aan de vluchtprijs. De vluchtprijs is namelijk het enige onderdeel van de arrangementen die wij niet op voorhand kunnen vastleggen. We zullen u hierover duidelijk informeren. U heeft dan altijd de kans om eventueel af te zien van de boeking.

Vraagt u vooral aan!
Voor reizen en bestemmingen die niet onder deze categorie vallen, kunt u gerust een aanvraag indienen. Ook deze aanvragen nemen we graag in behandeling.

Corona-beleid.
Door het aanbieden van arrangementen op korte termijn willen we zoveel mogelijk zekerheid bieden dat de reis daadwerkelijk op de gewenste datum kan worden gemaakt. Mocht dat onverhoopt toch niet kunnen, boeken we de reis alsnog voor u om naar een andere datum.

Lees meer...