Terug naar overzicht

groups & incentivereizen

Ruime ervaring met zakelijke klanten.
Voor zakelijke klanten vanaf een budget van circa € 40.000,- (vanaf minimaal € 1.500,- euro per persoon) hanteren wij een andere werkwijze. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met de organisatie van meetings, incentives, conferences & events voor diverse corporate opdrachtgevers, Door de jaren heen zijn we zeer bedreven geraakt om de juiste locatie en programma aan te bieden voor brainstormweekenden, boardmeetings, sales incentives, personeelsreizen & technical visits. Daarbij vinden we de juiste balans tussen het zakelijke en het aangename afhankelijk van het doel van onze opdrachtgever voor de reis.

Persoonlijk en transparant.
Voordat we overgaan tot een offerte willen we u altijd eerst persoonlijk hebben gesproken. In een vrijblijvend gesprek (telefonisch of persoonlijk) lichten we graag onze zeer transparante werkwijze toe en geven u direct advies over de aanpak van uw corporate reis. 

Aanbod.
Op al onze bestemmingen kunnen wij voor u een meeting, conferentie, en groups- & incentivereis organiseren. Ook bij onze corporate opdrachten onderscheiden we ons door de persoonlijke aandacht van onze eigen mensen en lokale partners, de kennis van de locatie en bestemming en door het geweldige aanbod aan speciale accommodaties en creatieve programma's. De weergegeven reizen zijn voorbeeldreizen.

Referenties.
Door de jaren heen hebben we een groot aantal referenties opgebouwd van diverse klanten en opdrachtgevers, zowel particuliere klanten als bedrijven. Wanneer u overtuigd bent van ons reisvoorstel, laten we u graag kennismaken met relevante referenties indien u dat op prijs stelt.

Lees meer...