NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Lapland reizen

Ontdek de magie van Lapland met onze onvergetelijke winterreizen naar Zweden en Finland, waar sprookjesachtige landschappen en betoverende activiteiten op u wachten. Of u nu kiest voor Zweeds Lapland of Fins Lapland, wij bieden u een luxe ervaring die u nooit zult vergeten.

Luxe reis naar Zweeds Lapland

In Zweeds Lapland wordt u verwelkomd in luxe lodges en cabins, te midden van adembenemende winterlandschappen. Onze Laplandreizen in Zweden omvatten activiteiten als huskysafari's, sneeuwscootertochten, skitochten en ijsvissen. Afhankelijk van uw accommodatie kunt u genieten van deze activiteiten met een privégids of in kleine groepen. Deze luxe winterreizen zijn ook geschikt voor gezinnen die samen willen genieten van de betoverende wereld van Lapland.
U heeft bijvoorbeeld de keus uit kleinschalige lodges met luxe cabins, een boutique ecoresort of een luxe designlodge met spa, in Zweeds Lapland kunt u rekenen op uitstekende maaltijden met lokale producten. Uw verblijf is altijd op basis van halfpension (ontbijt en diner) of volpension (ontbijt, lunch en diner). We hebben met zorg de beste Zweedse lodges geselecteerd om uw Laplandreis de perfecte uitvalsbasis te maken voor winterse avonturen. 

Reizen naar Fins Lapland

In Fins Lapland kunt u onder de sterren slapen, genieten van de serene stilte van het besneeuwde landschap en gezellig bij de open haard ontspannen na een onvergetelijke sledetocht. Onze luxe winterreizen in Lapland bieden u unieke ervaringen in een sneeuwzeker gebied, gecombineerd met luxe en buitengewone accommodaties. 
Tijdens onze Laplandreizen in Finland heeft u de mogelijkheid om te verblijven in kleinschalige wildernishotels, boutique hotels en zelfs een nacht door te brengen in een glazen iglo. We hebben ook een luxe lodge geselecteerd als ideale uitvalsbasis voor uw bijzondere winteractiviteiten. Alle winterse activiteiten kunnen vooraf worden gereserveerd bij uw Laplandreis, en als u langer boven de poolcirkel blijft, heeft u zelfs een uitstekende kans om het magische noorderlicht te aanschouwen.

Lees meer...