NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Onze mooiste reizen

Sinds onze bescheiden start in 2005 hebben we met passie en toewijding gewerkt om onze reisexpertise te ontwikkelen en te verfijnen. In eerste instantie zijn we uitgegroeid tot dé luxe reisspecialist voor Europa. Vanaf 2010 hebben we land voor land daar steeds meer Verre Bestemmingen aan toegevoegd. Ook de komende jaren zullen we zorgvuldig ons assortiment uitbreiden. Daarmee behoren we tot de top van luxe reisaanbieders in Nederland en België.

Eén van onze meest betoverende reizen voert u mee naar de majestueuze Victoria Falls, waar het bulderende water concurreert met de adembenemende schoonheid van KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Hier kunt u zich onderdompelen in exclusieve safari-ervaringen vanuit een eiland in de Zambezi-rivier, omgeven door de overweldigende natuurlijke pracht van dit unieke gebied. Terwijl u in KwaZulu-Natal vertoeft, wachten de ongerepte wonderen van het Hluhluwe iMfolozi Park en het iSimangaliso Wetlands Park op uw ontdekking.

Als u de schoonheid van de lente wilt ervaren, raden wij u aan om in maart naar Japan te reizen, waar de betoverende bloesemperiode het land in een sprookjesachtige oase van kleur transformeert.

Voor degenen die verlangen naar een ontsnapping in de overweldigende wildernis van West-Canada, bieden wij een 16-daagse privérondreis die begint en eindigt in Vancouver. Tijdens deze reis kunt u genieten van de hoogtepunten van Vancouver, een verblijf in een berenlodge en onvergetelijke ontmoetingen met majestueuze walvissen. In Tofino, aan de rand van het regenwoud, heeft u de mogelijkheid om wildlife-excursies te maken en zwarte beren, zeearenden, grijze walvissen en nog veel meer te bewonderen. Voor een ultieme ontmoeting met Grizzlyberen reist u naar de noordoostkust van Vancouver Island, waar u met een watervliegtuigje in de wildernis landt bij een Bear Lodge.

Voor de eco-bewuste reiziger hebben we de Eco Deluxe reis naar Costa Rica, een 15-daagse ervaring waarbij u kunt genieten van de unieke natuurpracht van dit Midden-Amerikaanse juweeltje. U verblijft in luxe ecolodges op plekken van ongekende rijkdom aan natuur, terwijl u de overvloedige biodiversiteit van Costa Rica verkent.

En als u liever binnen Europa blijft, bieden Noorwegen en Schotland een schat aan mogelijkheden om te genieten van ruige natuur, rijke geschiedenis en weldadige gastvrijheid van deze prachtige landen.

Lees meer...