Terug naar overzicht

Een exclusief aanbod van luxe winterreizen

Voor het winterseizoen heeft NoBeach een exclusief aanbod aan winterreizen in Italië, Noorwegen, Zwitserland, Marokko, FinlandIJsland  en Zweeds Lapland voor u geselecteerd.

Onder ons reisthema Winterreizen vindt u onder andere winterreizen in de Alpen met verblijf in luxe hotels, luxe lodges, natuurhotels en designhotels. In Zwitserland hebben wij luxe hotels, kleinschalige hotels en boutiquehotels geselecteerd in de regio Graubunden (Engadin) en in het autovrije skidorp Zermatt. Hier kunt u ook kiezen voor luxe wintersport chalets met kok voor een onbezorgde sneeuwvakantie in Zwitserland.

In het noorden van Europa bieden we u binnen dit reisthema experiences aan tijdens een wintervakantie Noorwegen of een wintervakantie Lapland met diverse mogelijkheden voor noorderlichtreizen in Bodo, Lapland of op de Lofoten. Zoals bijvoorbeeld een exclusieve winterreis met noorderlicht safari of walvistocht met verblijf in luxe en bijzondere accommodaties.

Onze Lapland reizen naar Zweden en luxe rondreizen Zweden zijn altijd inclusief activiteiten zoals husky safari's, sneeuwscootertochten, skitochten of ijsvissen. Deze luxe winter reizen naar Zweden zijn dan ook zeer geschikt als familiereis Lapland

Lees meer...