Terug naar overzicht

luxe wintersportchalets

Luxe wintersportchalets in de Franse, Zwitserse en Oostenrijkse Alpen.
Voor een heerlijk luxe wintersportvakantie biedt NoBeach Exclusieve Reizen een selectie aan luxe lodges, luxe villa's en exclusieve chalets in de Alpenlanden.  In de meest exclusieve skigebieden van Europa kunt u genieten van een heerlijk luxe verblijf geheel verzorgd inclusief vlucht, lokaal vervoer (transfers en/of autoverhuur), conciërgedienst ter plaatse en volop service. Vooraf regelen we voor u op maat: de skipas,  skihuur, eventueel skilessen, activiteiten, reserverigen voor restaurants een privéchef etc. De plaatsen in ons aanbod in de Alpen zijn: Zermatt, Verbier, Lech, Sankt Anton, Méribel en Val d'Isère. De chalets zijn geschikt voor gezinnen, families en groepen vanaf 4 personen. Uiteraard kunt u echter ook een aanvraag indienen vanaf 2 personen. De chalets kunnen worden aangeboden inclusief of exclusief catering.

Luxe lodges in Lapland.
In Lapland bieden we luxe chalets aan in de natuur (winterwonderland) in combinatie met vlucht, lokaal vervoer (privé transfers), een heerlijk chalet (half pension of volpension) en een activiteitenprogramma op maat. Qua activiteiten bieden we een breed palet aan zoals diverse huskytochten, snowmobieltochten, sneeuwschoenwandelingen, ijsvissen, cross country skiën, noorderlichttochten en meer. Wat te denken van een diner in een private wilderness cabin bij een groot open haardvuur aan de rand van een ijsrivier in de absolute stilte?

Gericht en tijdig op zoek gaan bespaart u tijd!
U kunt bij ons via ons aanvraagformulier een aanvraag doen. Wij nemen telefonisch contact met u op om gedetailleerd uw wensen en verwachtingen te bespreken. We gaan dan gericht voor u aan de slag om die villa, chalet of lodge te vinden die het meest overeenkomt met uw opdracht. Zo besparen we u veel tijd (en vaak teleurstelling) bij het zoeken van de ideale match. Doorgaans gaat het in de hoofdvakanties om een minimale verhuurperiode van een week. Buiten de schoolvakanties kunnen we vaak ook een aanbod doen voor een midweek of (lang) weekend. Aanvragen lager dan € 10.000,- per week nemen we niet in behandeling. Ook zijn we zeer terughoudend met last minute aanvragen. We raden u aan om ruim vooraf (langer dan 3 maanden) een aanvraag te doen. En om voor de kerstperiode een passend aanbod voor u te kunnen vinden, raden we aan om een jaar vooraf contact met ons op te nemen.

N.B. Kerstperiode.
De prijzen tijdens de kerstvakantie en vooral in de week waarin de kerstdagen vallen, zijn vaak 2 tot 3x hoger dan de rest van het seizoen. 

Lees meer...
Luxe wintersportchalets Verbier
Luxe wintersportchalets Verbier
Wij hebben geen reizen met uw geselecteerde filters