NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Luxe Marokko rondreizen door betoverende koningssteden en landschappen

Met zorg hebben wij luxe Marokko rondreizen samengesteld die u naar eeuwenoude, mysterieuze en adembenemende plekken brengen. Zoals de koningssteden, de indrukwekkende zandduinen in de Sahara en de kust langs de schitterende Atlantische Oceaan.

De koningssteden herbergen diverse cultuurschatten en bezienswaardigheden. Marrakech, Fez en Meknès hebben ieder hun eigen karakter en zijn daarom goed te combineren in een luxe rondreis koningssteden. De hoge Atlas en het woestijngebied vormen een fascinerend decor voor een rondreis door zuidelijk Marokko met onderweg een onvergetelijk verblijf in een luxe woestijntent. Voor verkoeling kunt u naar de kust waar u in de vissersdorpen Essaouira en Oualida kunt ontspannen op het strand en genieten van de bijzondere sfeer in deze kustplaatsen. Ook kunt u cultuur en kust combineren tijdens een luxe combinatiereis Marrakech & Essaouira.

U verblijft in luxe hotels en luxe riads met een goede, centrale ligging. Marokko is een veilig land om in te reizen. Individueel reizen per huurauto is goed mogelijk bij een luxe Marokko rondreis naar de koningssteden; als u de woestijn wilt bezoeken heeft u een gids met 4x4 wagen nodig. En of u nu per huurauto reist, met privé transfers, een luxe rondreis Marokko met chauffeur of een luxe stedenreis Marrakech maakt, u ontmoet onderweg beslist de vriendelijke en hulpvaardige bevolking.

Met onze VIP meet & greet bieden wij een versnelde doorloop bij immigratie en douane op de luchthavens zodat u een aangename aankomst in het Koninkrijk Marokko heeft en ontspannen aan uw luxe rondreis Marokko kunt beginnen.

Lees meer...