NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Voorbeeldreizen

De Malediven zijn de strandbestemming bij uitstek. De tropische archipel ligt in de Indische Oceaan, ongeveer 500 kilometer ten zuidwesten van Trivandrum in Zuid-India, en telt bijna 1200 eilanden, verdeeld over 26 atollen. Tijdens onze winter en lente (december tot en met april) is het op de Malediven het meest aangenaam. Februari is de meest droge maand. Bent u op zoek naar ontspanning en mooi weer, dan is er geen betere bestemming! 

De resorts kunnen alleen per boot of watervliegtuig bereikt worden; behalve andere hotelgasten en het - zeer servicegerichte - personeel van het resort komt u verder geen mensen tegen.
Ook in het regenseizoen kunt u de Malediven in gedachten houden, er valt meestal een stevige bui en daarna klaart het snel weer op. Het kan tussen mei en november wel iets harder waaien, terwijl de temperatuur juist iets hoger ligt. Zwemmen, duiken en snorkelen zijn de meest populaire activiteiten. Geen wonder, gezien het schitterende koraalrif en het oogverblindende blauw van de zee, die met een constante temperatuur van 26 graden voortdurend uitnodigt tot zorgeloos genieten. 

Lees meer...
Luxe Strandreis Malediven
Luxe Strandreis Malediven
Wij hebben geen reizen met uw geselecteerde filters