NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Luxe rondreis Wales met verblijf in exclusieve landhuizen

In Wales wisselen kastelen, burchten en middeleeuwse ruïnes elkaar af in een indrukwekkend landschap met bergpassen en watervallen. Tijdens een rondreis door Wales mag Mount Snowdon niet ontbreken en ontdekt u de ongerepte kustlijn met lange stranden en grillige rotspartijen, bijvoorbeeld in Pembrokeshire. Ook de natuur van het Brecon Beacons National Park mag niet ontbreken.

Een rondreis door Wales is goed te combineren met de sfeervolle Cotswolds met haar charmante dorpjes met rietgedekte cottages. En ook de stad Bath met haar Romeinse baden is een bezoek waard aansluitend op uw Wales reis.

Bij onze luxe rondreizen reist u door dit ruige, ongerepte Wales langs de grillige kustlijnen en de ruige berglandschappen. U verblijft in alle comfort in exclusieve landhuizen met gourmet restaurants en onderweg passeert u altijd wel een sfeervolle dorpspub of gastropub.

Er zijn directe vluchten naar Cardiff, de hoofdstad van Wales. Het is echter ook mogelijk om op Manchester of Liverpool te vliegen en twee nachten in een luxe boutiquehotel in de stad te verblijven aan het begin of einde van de reisroute door Wales.

 

Lees meer...