NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Wintervakanties IJsland en luxe IJsland rondreizen

Van de magische gloed van het noorderlicht en een meer vol ijsschotsen tot de ruige wildernis van het binnenland en het trendy Reykjavik: IJsland is ook in de winter een fantastische bestemming.

Lavavelden, ijsbergen en watervallen ontdekt u tijdens een sneeuwscootertocht of een excursie per superjeep. Het geeft een geweldig gevoel om zo dichtbij het natuurgeweld te komen. En met de professionele begeleiding van onze ervaren berggidsen komt u op plekken die u anders niet zou vinden. Wilt u het nog avontuurlijker, dan kunt u gletsjer wandelen of snorkelen in een onderwatergrot. Maar eerlijk gezegd is ook een excursie naar de Golden Circle per superjeep al indrukwekkend genoeg voor wie voor het eerst op IJsland komt.

IJsland is ontdekt als zomerbestemming. Maar de IJslanders vertellen ons dat ze het meest houden van de winter. IJsland is dan waarachtig magisch, ruig en onvergetelijk. De tegenstellingen en de natuurkracht zijn dan het grootst: witte sneeuw en zwarte lava, donkere nachten met het dansende noorderlicht.

Het maakt IJsland een gewilde bestemming voor natuurliefhebbers en buitenmensen. Voor ons is het de uitdaging om u een avontuurlijke beleving te bieden, maar dan wel heerlijk comfortabel en exclusief. Onze wintervakanties op IJsland bestaan uit een verblijf in exclusieve accommodaties in combinatie met een volledig verzorgd programma. Je zou het bijna een all inclusive kunnen noemen, maar dan wel exclusief en op maat voor u samengesteld!

Lees meer...