NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Exclusieve Spanje reizen en luxe rondreizen door Spanje

Spanje is wat ons betreft een verrassende bestemming met indrukwekkende cultuur in de steden van Andalusië en groene landschappen en ruige kusten in het noorden en op de Balearen. De steden Sevilla, Córdoba en Granada mag u niet missen tijdens een luxe rondreis Andalusië met huurauto, een zogenaamde Andalusië fly drive. U verblijft hier in bijzondere hotels waaronder traditionele Andalusische huizen en voormalige stadspaleizen; dit kunnen luxe hotels zijn of charmehotels van minimaal viersterrenniveau. 

De levendige hoofdstad Madrid is een aantrekkelijk reisdoel voor kunstliefhebbers vanwege de drie topmusea die u hier kunt bezoeken: het Prado, het Reina Sofía en het Museo Thyssen-Bornemisza. De Paseo del Prado staat sinds 2021, samen met het Retiropark, op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Uw luxe stedenreis Madrid kunt u combineren met een bezoek aan andere historische steden, zoals Segovia met het beroemde Romeinse aquaduct, het fraaie Toledo aan de rivier de Taag en het geheel ommuurde Ávila.

Het groene noorden van Spanje ('España Verde') ontdekt u tijdens een luxe rondreis Noord-Spanje waarbij u diverse landschappen doorkruist zoals het berggebied Picos de Europa, de wijnstreek La Rioja. en de schitterende kust van Spaans Baskenland. Noord-Spanje en met name Spaans Baskenland is bovendien een verrassende bestemming voor liefhebbers van wijn, goed eten en architectuur. De grote dichtheid aan Michelinsterren restaurants maakt het een goede bestemming voor fijnproevers. Proeft u ook eens de Baskische hapjes, genaamd pintxo's in één van de vele barretjes in San Sebastian of Bilbao. Voor architectuur kunt u naar de Rioja wijnstreek waar u behalve eeuwenoude dorpen ook diverse moderne bodega's vindt die zijn ontworpen door bekende architecten. En u bezoekt uiteraard het Guggenheim Museum in Bilbao. Dit kan met een VIP-rondleiding tijdens een luxe Bilbao reis of u bezoekt Bilbao en San Sebastian in combinatie met de mooie wijnstreek La Rioja tijdens een luxe rondreis Baskenland

Onze voorbeeldreizen geven u een indruk van de mogelijkheden voor een individuele rondreis in Spanje.

Lees meer...