NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Luxe stedenreizen

Wij bieden u luxe stedenreizen aan van drie of meer hotelovernachtingen inclusief vluchten, privétransfers, een verblijf in luxe boutique hotels of 5* hotels op unieke locaties en een programma met diverse belevingen, privétours en (restaurant)tips en/of tafelreserveringen. Qua bestemmingen kiezen we ervoor om steden aan te bieden van een gewisse omvang en attractiviteit en waar u wat langer kunt verblijven, zoals Sint Petersburg, Madrid of een stedenreis Rome. Luxe bestemmingen waar u gerust meerdere dagen kunt genieten van een groot aanbod aan musea, cultuur, architectuur en een divers aanbod aan bezienswaardigheden. Bij al onze luxe stedenreizen ontvangt u eveneens culinaire tips en desgewenst reserveren wij graag de restaurants voor u. Ook helpen we u graag met suggesties en reserveringen voor een bezoek aan theater, concertzalen, ballet, musical, jazzclub of nachtclub... 

Wat betreft de hotels hebben we per stad een selectie gemaakt van 4* en 5* boutique hotels, designhotels en (klassieke, maar eigentijdse) Grand hotels, kortom: bijzondere hotels. Daarbij is, naast de sfeer en kwaliteit van het hotel vooral ook de locatie een belangrijk criterium. De locatie bepaalt voor een groot deel de kwaliteit en exclusiviteit van uw beleving. Goede hotels met een goede staf zijn een baken in een vreemde omgeving en maken uw verblijf tot een comfortabele en genotvolle beleving. Het is aangenaam wanneer het (oude) centrum van de stad, bezienswaardigheden en sfeervolle restaurantjes zich zoveel mogelijk op loopafstand van uw hotel bevinden. Ook zijn we zeer zorgvuldig met het kiezen van het type kamer.

Is het niet heerlijk om na een goede nachtrust en een luxe ontbijt een sfeervol en pittoresk wijkje in te wandelen en zo uw dag gelijk aangenaam te beginnen?

Lees meer...