NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

De meest luxe treinreizen van Europa

NoBeach Exclusieve reizen biedt u een selectie van authentieke en elegante treinreizen aan. Tijdloos reizen doet u met de Venice Simplon Oriënt Express, de enige echte. Ook hebben we de meest luxe trein van de wereld in ons aanbod: the Royal Scotsman. Tailormade arrangementen inclusief transfer, vluchten en aanvullende hotelarrangementen en programma. Sinds 2 jaar is er een nieuwe luxe trein gestart in Europa: The Grand Hibernian in Ierland. Ook deze bieden we u graag aan. Bijgaande reizen kunnen worden uitgebreid met meer overnachtingen en diensten zoals transfers, excursies, theatervoorstellingen (denk o.a. aan Verona en Wenen) en restaurantreserveringen. Bij al onze offertes ontvangt u ook een selectie aan hotels per bestemming waar u een keuze uit kunt maken.

Venice Simplon Oriënt Express
De beroemde, historische Venice Simplon Oriënt Express rijdt elk jaar van maart tot november bijna wekelijks tussen Londen, Parijs en Venetië. Regelmatig doet de trein ook andere steden aan, waaronder Praag, Wenen, Boedapest en Krakau. Eens per jaar, in september, rijdt de Orient-Express naar Istanbul. U treft hieronder een selectie aan. Al deze luxe treinen  worden geëxploiteerd op basis van de zeer hoge eisen die u mag verwachten van Orient-Express.

The Royal Scotsman
Schotland is een land om ook te ontdekken per trein. Een magisch land met bergen en kristalblauwe riviertjes, met meren en door mist omgeven kastelen. Het land van de Schotse ruit, de zalm en een warm welkom. Proef de sfeer van dit prachtige land aan boord van The Royal Scotsman. Een treinreis die u nooit meer zult vergeten. The Royal Scotsman is, met ruimte voor slechts maximaal 36 gasten, de meest exclusieve trein ter wereld. Ontspan, geniet van een goed glas whisky en laat u verleiden door het prachtige landschap van de Schotse Hooglanden. Dit is reizen zoals het hoort te zijn; luxueus, ontspannen en vol met nieuwe ontdekkingen. The Royal Scotsman rijdt sinds 1985 en is samengesteld uit 9 historische rijtuigen uit de jaren ’30. De trein omvat luxe slaaprijtuigen met ruime 1- en 2-persoons privécompartimenten, twee sfeervolle restauratierijtuigen en een barrijtuig met aan het einde een open observatierijtuig. Het interieur is versierd met kostbare houtsoorten, geslepen glas en fijn damast.

De Grand Hibernian
Al twee jaar is de unieke Grand Hibernian, onze nieuwste aanwinst, een groot succes. Stap aan boord van deze nieuwe trein en maak een echte ‘Cruise over Rails’ dwars door het pittoreske Ierland. Geniet van de luxe van de trein, de culinaire maaltijden van de chef-kok, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies.

Arrangementen
Naast de treinreis biedt NoBeach Exclusieve Reizen u desgewenst een compleet arrangement op maat aan. Tot het arrangement behoren naast de trein en het all-in arrangement van de treinreis, ook uw vliegreis, transfers en de voorafgaande en/of de aansluitende hotelovernachtingen.

Lees meer...