NAW Gegevens
Ik wil graag informatie ontvangen over
Verrassing?
Nieuwsbrief ontvangen?
 
Terug naar overzicht

Italië rondreizen met verblijf in bijzondere hotels

Onze exclusieve Italië reizen brengen u naar één van de mooiste luxe vakantiebestemmingen in Zuid-Europa. Bij zowel onze luxe Sicilië reizen, Puglia reizen en Toscane reizen verblijft u in kleinschalige luxe hotels en ook tijdens onze luxe Sardinie reizen overnacht u in bijzondere hotels. Bekijkt u onze voorbeeldreizen om een indruk te krijgen van al onze exclusieve Italië reizen.

Tijdens een rondreis Zuid-Italië beleeft u het rustige tempo in de charmante dorpen van Puglia en geniet u van de intense geuren en kleuren op Sicilië en de pure Italiaanse keuken. Een luxe rondreis Amalfikust biedt zowel romantiek als luxe in één van de exclusieve hotels met uitzicht op zee.

In het noorden van Italie kunt u tijdens een privé reis met luxe hotelovernachtingen de cultuur in de kunststeden combineren met het landelijke leven in Toscane. Of u trekt de bergen van Zuid-Tirol in met privé gids en dineert in één van de Michelin sterrenrestaurants of sfeervolle berghutten tijdens een luxe wandelreis Zuid-Tirol.

De klassieke steden van Italië ontdekt u tijdens onze luxe stedenreizen met verblijf in vijfsterrenhotels, privé transfers en stadstours met privé gids. En voor wie niet kan kiezen, combineren we een bezoek aan Bologna, Florence en Rome in een exclusieve Italiaanse stedenreis.

Lees meer...