Terug naar overzicht

Luxe verre reizen met verblijf in bijzondere hotels

Onze verre reizen bestaan uit individuele rondreizen buiten Europa. Naast ons aanbod aan exclusieve vakanties en luxe reizen in Noord Amerika bieden wij tevens individuele rondreizen en luxe vakanties naar Zuid-Amerika zoals rondreizen door Argentinië, een rondreis door Chileens en Argentijns Patagonië of een eco-rondreis Costa Rica. Tenslotte kunt u bij ons terecht voor luxe rondreizen Zuid-Afrika, Marokko, Dubai en Japan. Op aanvraag kunnen wij tevens luxe rondreizen naar andere verre bestemmingen voor u samenstellen. Belt u ons in dat geval om de mogelijkheden en uw wensen met ons te overleggen.

Bij onze verre reizen combineert u het comfort van authentieke en sfeervolle accommodaties met prachtige landschappen, lokale gastronomie en cultuur. En ook hier bestaat ons aanbod uit vier- en vijf sterren hotels en exclusieve hotels die naar onze mening een vergelijkbaar niveau of een unieke beleving bieden. Denkt u maar aan een afgelegen natuurlodge die alleen per watervliegtuigje bereikbaar is, een luxe berbertent in de woestijn onder de sterrenhemel of een luxe safari lodge met uw eigen zwembad en privé safari's op zoek naar wildlife...

De eerste verre reizen van NoBeach waren individuele rondreizen naar New England met verblijf in kleinschalige en authentieke accommodaties. New England heeft een zeer eigen karakter en warme sfeer die terug te vinden is in de country inns en country house hotels waar u verblijft. Deze regio kent een topseizoen tijdens de Indian Summer waarin de natuur in schitterende herfstkleuren is te bewonderen. Inmiddels is ons Amerika aanbod uitgebreid met luxe reizen naar de Oostkust van Amerika en naar het westen van Canada.

De reizen die u  aantreft op onze website zijn voorbeeldreizen en passen wij op basis van uw wensen aan tot uw ultieme individuele rondreis. De verschillende voorbeeldreizen geven u een goede impressie van de mogelijke routes, prachtige locaties en bijzondere hotels en vormen zo een startpunt voor het samenstellen van uw ideale verre reis.

Lees meer...